Bliss Dance Academy

Vecka 6 startar vårterminens dansklasser. Passa på att säkra din plats redan idag!

Vi anpassar terminen efter rådande riktlinjer när det gäller COVID.

Info om kursen:

Bliss är danskursen du deltar i både på lektion och på nätet Bliss är en danskurs för dig som vill lära dig riktigt snygga koreografier till den senaste musiken av de grymmaste instruktörerna. Dessutom kan du träna hemma mellan lektionerna. På Blissdance.se finns alltid koreografi från din lektion på nätet. Lektionen bygger på en uppvärmningsdel och en koreografidel. Bliss finns i två olika dansstilar: Bliss street är för dig som vill dansa streetdance med inslag av hip hop och funk. Koreografierna är riktigt coola och vi dansar till musik av t.ex. Chris Brown, Rihanna och Neyo. Bliss Disco är till för dig som vill ha fart och fläkt på danslektionen. Dansstilen är modern disco och musiken hämtar vi från det senaste på poplistorna, t ex Erik Saade, Lady Ga Ga och David Guetta. Vårterminen 2016 kommer vi på Rehab Center att köra Bliss Street!

Därför skall du dansa med Bliss:

•Snyggaste koreografierna •Senaste och bästa musiken •Coolaste instruktörerna •Träna både på lektion och på nätet

Showen:

Efter sista kurs-tillfället avslutar vi med en stor show där eleverna får visa vad de lärt sig.  För att kunna ge barnen och deras familj en härlig upplevelse i samband med showen och bjuda på ”det lilla extra” kostar biljetterna 80kr per person. Showen är frivillig och kostnaden för denna ingår inte i terminsavgiften. (Vi uppdaterar er här om huruvida vi kan ha en show denna terminen eller ej. Om möjligheterna inte finns så kommer vi att satsa på att göra en fin film med barnen så att ni kan njuta av deras danskunskaper hemma)

Pris:

Terminsavgiften är 1195 kr

Betalning:

Betalningen på 1195:- sker i receptionen alternativt via Plusgiro 695263-4 eller Bankgiro 431-1676. Uppge gärna ditt barns namn som “Meddelande”. Det finns ett begränsat antal platser till varje kurs. Med reservation för att kursplatserna tagit slut.  Man måste ha mottagit en bekräftelse på sin anmälan innan man betalar. Om ni saknar denna bekräftelse är ni välkomna att höra av er.

Klasser:

Bliss Street 8-9 torsdagar 16:30-17:20

Bliss Street 10-12 torsdagar 17:25-18:25

(Med reservation för ändring beroende på antalet anmälda barn)

bliss dance

Kontakt:

Vill du anmäla dig till nästa termin eller om du har frågor så når du oss via e-post blissdance@rehabsvedala.se eller på telefon 040-400988.