Bliss Dance Academy

Just nu har vi inga dansklasser.

Info om kursen:

Bliss är danskursen du deltar i både på lektion och på nätet Bliss är en danskurs för dig som vill lära dig riktigt snygga koreografier till den senaste musiken av de grymmaste instruktörerna. Dessutom kan du träna hemma mellan lektionerna. På Blissdance.se finns alltid koreografi från din lektion på nätet. Lektionen bygger på en uppvärmningsdel och en koreografidel. Bliss street är för dig som vill dansa streetdance med inslag av hip hop och funk. Koreografierna är riktigt coola och vi dansar till musik av t.ex. Chris Brown, Rihanna och Neyo.

Därför skall du dansa med Bliss:

•Snyggaste koreografierna •Senaste och bästa musiken •Coolaste instruktörerna •Träna både på lektion och på nätet

Showen:

Efter sista kurs-tillfället avslutar vi med en stor show där eleverna får visa vad de lärt sig.  För att kunna ge barnen och deras familj en härlig upplevelse i samband med showen och bjuda på ”det lilla extra” kostar biljetterna 80kr per person. Showen är frivillig och kostnaden för denna ingår inte i terminsavgiften. (Vi uppdaterar er här om huruvida vi kan ha en show denna terminen eller ej. Om möjligheterna inte finns så kommer vi att satsa på att göra en fin film med barnen så att ni kan njuta av deras danskunskaper hemma)

Pris:

Terminsavgiften är 1195 kr

Betalning:

Betalningen på 1195:- sker i receptionen alternativt via Bankgiro 431-1676. Uppge gärna ditt barns namn som “Meddelande”. Det finns ett begränsat antal platser till varje kurs. Med reservation för att kursplatserna tagit slut.  Man måste ha mottagit en bekräftelse på sin anmälan innan man betalar. Om ni saknar denna bekräftelse är ni välkomna att höra av er.

 

bliss dance