FunkyKidz

Vecka 36 startar hösterminen 2021. Boka din dansplats redan nu för att säkra din plats inför höstterminen!

Vi anpassar verksamheten så att den följer rådande riktlinjer runt COVID.

Om danskursen:

Funkykidz är störst i Sverige på barndans. Här får alla barn mellan 2-8 år släppa loss och ha kul till härlig musik. Kursen avslutas med en show där barnen får visa vad de lärt sig. Funkykidz är en dansskola som bygger på glädje, upplevelser och gemenskap. Kursen är på 10 veckor och varje lektion är 45 minuter lång (undantag 2-3 års gruppen som är 40 minuter). Innehållet och musiken i en Funkykidz-lektion är förkoreograferat, vilket innebär att steg, rörelser och musik är färdigt sedan innan. Därför håller danslektionerna en hög kvalité över hela landet och innehållet är samma oavsett var du dansar. På alla Funkykidz-center finns välutbildade och inspirerade instruktörer som förmedlar glädje och upplevelser. De har alla genomgått gedigen utbildning och måste ha tagit ett licensprov för att undervisa. De deltar också i kontinuerlig fortbildning.

Klasser:

Vi har dansklasser i åldrarna:

4-5 år – Söndagar 10:15 (45min/lektion)

6-8 år – Lördagar 11:10 (45min/lektion)

(Med reservation till ändringar beroende på antalet anmälda barn)

Funky Kidz Hits:

Delar av den härliga musiken till Funky Kidz lektionerna finns på Funky Kidz hemsida vilket gör att alla kan dansa loss till musiken när man vill! Du hittar musiken på www.funkyhitz.se

Showen:

Efter sista kurs-tillfället avslutar vi med en stor show där eleverna får visa vad de lärt sig.  För att kunna ge barnen och deras familj en härlig upplevelse i samband med showen och bjuda på ”det lilla extra” kostar biljetterna 80kr per person (gratis för eleven). Showen är frivillig och kostnaden för denna ingår inte i terminsavgiften. Vi följer folkhälsomyndigheternas riktlinjer och kommer endast kunna ha show efter vårterminen om rådande situation tillåter.

Betalning: Pris: 1195 kr

Betalningen på 1195:- sker i receptionen alternativt via Bankgiro 431-1676. Uppge ditt barns namn samt grupp som ”Meddelande”. Det finns ett begränsat antal platser till varje kurs. Med reservation för att kursplatserna tagit slut. Man måste ha mottagit en bekräftelse på sin anmälan innan man betalar. Om ni saknar denna bekräftelse är ni välkomna att höra av er.

Hos oss får du som förälder till ett dansande barn träna kostnadsfritt i gymmet under tiden ditt barn dansar.

Kontakt:

Vill du anmäla dig till nästa termin eller har du frågor så når du oss via e-post funkykidz@rehabsvedala.se eller på telefon 040-400988.