Powerplate

Den perfekta partnern.

Miljontals människor är mycket glada för denna högteknologiska träningsmetod. Entusiastiska och nöjda användare är resultatet.

Full effekt genom att bara trycka på en knapp.

Power-Plate har revolutionerat inom fysisk träning och hälsa & skönhet. Hemligheten bakom detta är att vem som helst kan uppnå resultat på mycket kort tid. Med bara ett tryck på en knapp, sätter du igång Power-Plate, en vibrerande energigivande plattform.

Vetenskapligt bevisad.

En grupp idrottsfysiologer och ingenjörer har under en lång period studerat användning av Power-Plate. De har sammanställt mer än 300 miljoner träningsminuter och ett antal kliniska forsknings studier, för att kunna utveckla modellen Next Generation.

Kontrollpanelen.

Den stora kontrollpanelen och den nya mindre panelen som är placerad längst ner på konsollen gör det mycket bekvämt att sköta Power-Plate Next Generation. Den nya mjukvaran och uppbyggnaden av menyn gör det möjligt även för oerfarna användare att snabbt komma igång med träningen. Tid, frekvens och amplitud kan snabbt och enkelt ställas in efter egna önskemål. Man har kontrollpanelen inom räckhåll vare sig man står, sitter eller tom ligger på plattan.

Avancerad teknologi.

Power-Plate använder den modernaste högteknologiska tekniken och designen för att producera de nyttiga vibrationerna.