Streetdance

Ungdomklass 13+ år

Den 11 februari 2022 har vi en prova på tillfälle för dansklassen streetdance. Kom och testa vår streetdance klass den 11 februari 2022 och ta gärna med en kompis.

Vecka 6 startar vårterminens dansklass. Passa på att säkra din plats redan idag!

Vi anpassar terminen efter rådande riktlinjer när det gäller COVID-19.

Info om kursen:

Streetdance klassen har en prova på gång den 11 februari. Efter det består klassen av 10 lektioner. Vårterminen har lov vecka 8 (den 25/2) och vecka 15 (den 15/4). Sista lektionstillfället är den 6 maj 2022.

Vår streetdance klass är designad för personer som är både nybörjare och mer rutinerade dansare och instrueras av vår vänliga och professionella dansinstruktör. Vi kommer under lektionens gång värma upp, lära dig grundläggande streetdance-moves och sedan kombinera dem till en rutin som vi kommer kunna utföra i slutet av klassen. Varje vecka kommer du att förbättra din rytm, koordination och självförtroende, samt lägga till fler detaljer till teknikerna så att du kan inkludera din egen personlighet i dem. Vår streetdans klass är planerade och målinriktade, vilket säkerställer att du förbättrar och lägger till nya färdigheter under kursens gång.

Info om streetdance

Breakdancing, popping, locking, house dance, waacking och andra sociala dansgenrer faller under paraplybegreppet ”street dance”. Många steg och grunder ackompanjerar sociala dansformer, som uppstod spontant från en kultur, en tidpunkt eller ett sätt att leva som påverkas av naturlig social interaktion. En streetdance är en typ av urban folklig dans. Förutom att betona engagemang och beröring med åskådare och andra dansare, är folkliga danser ofta improviserade och sociala till sin natur.

Klasser:

Streetdance 13+ år fredagar kl. 16:30-17:30

Showen:

Efter sista kurs-tillfället avslutar vi med en stor show där eleverna får visa vad de lärt sig. För att kunna ge barnen och deras familj en härlig upplevelse i samband med showen och bjuda på ”det lilla extra” kostar biljetterna 80kr per person. Showen är frivillig och kostnaden för denna ingår inte i terminsavgiften.
(Vi uppdaterar er om huruvida vi kan ha en show denna terminen eller ej. Om möjligheterna inte finns så kommer vi att satsa på att göra en fin film med barnen så att ni kan njuta av deras danskunskaper hemma)

Pris:

Terminsavgiften är 1195 kr

Betalning:

Betalningen på 1195:- sker i receptionen alternativt via Plusgiro 695263-4 eller Bankgiro 431-1676. Uppge gärna ditt barns namn som “Meddelande”. Det finns ett begränsat antal platser till varje kurs. Med reservation för att kursplatserna tagit slut. Man måste ha mottagit en bekräftelse på sin anmälan innan man betalar. Om ni saknar denna bekräftelse är ni välkomna att höra av er.

Kontakt:

Vill du anmäla dig till nästa termin eller om du har frågor så når du oss via epost rehab.svedala@telia.com eller på telefon 040-400988